Jump to main content Jump to navigation

Brødkrutonger

Tørt brød kan med enkle grep bli gylne, crunchy brødbiter som gir herlig smak og tekstur til salater, supper og tapas. Kjempeenkelt å lage er det også.

Slik gjør du det

  1. Skjær brødet i skiver og deretter i små terninger.
  2. Fordel terningene i en ildfast form kledd med bakepapir, ringle over olje og dryss over urter, krydder og hvitløk og bland godt.
  3. Stek krutongene i ca. 15 minutter på 180 grader midt i ovnen.
  4. Vend på krutongene midt i steketiden og følg med så de ikke blir brente.
  5. Avkjøl og oppbevar på tette glass.

Ingredienser

Tørt brød

Urter og hvitløk etter smak (ta det du har i krydderylla)

Salt og pepper

Olje til steking

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more