Jump to main content Jump to navigation

Grove gulrotmuffins med yoghurt

Slappe gulrøtter blir fort til sunne, saftige muffins. Enkelt å lage og digg å spise både til frokost, lunsj og kvelds. Oppskriften er nok til 12 muffins.

Slik gjør du det

  1. Skrell og rasp gulrøttene.
  2. Visp sammen romtemperert smør, egg, melk og yoghurt i en bakebolle.
  3. Rør inn gulrot, hvetemel, sammalt hvetemel, bakepulver og salt i muffinsrøren.
  4. Fordel røren i 12 muffinsformer (bruk gjerne muffinsbrett) og topp med gresskarkjerner.
  5. Stek muffinsene midt i ovnen på 185 grader i ca. 25 minutter.

melk.no

Ingredienser

3 gulrøtter

50 g romtemperert smør

4 egg

2 dl yoghurt naturell

1 dl melk

200 g hvetemel

200 g sammalt hvete, grov

2 ts bakepulver

½ ts salt

Gresskarkjerner

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more