Jump to main content Jump to navigation

Matmuffins med spagetti

Koker du også litt for mye pasta og saus av og til? Det finnes så mye du kan gjøre med pastarester. Bare husk å oppbevar det i kjøleskapet, så kan de bli til en nydelig liten smårett eller overraskelse i matpakken dagen etter. Oppskriften er nok til 6 muffins.

Slik gjør du det

  1. Smør muffinsformene med litt olje.
  2. Form spagettirestene til små nøster og legg dem i hver sin form slik at det blir et hull i midten. Hell litt pastasaus i hvert hull.
  3. Visp eggene sammen med litt salt og pepper og fyll formene med eggemassen. Dryss over ost.
  4. Stek midt i ovnen på 180 grader i 10-12 minutter til osten er gylden.
  5. Kan serveres både varme, lune og kalde, gjerne med en frisk salat.

Ingredienser

Ca 300 g ferdig kokt spagetti eller annen pasta

Ca 3 ss pastasaus

3 egg

3 ss revet ost

1 ss olje

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more