
Matmuffins med spagetti
Koker du også litt for mye pasta og saus av og til? Det finnes så mye du kan gjøre med pastarester. Bare husk å oppbevar det i kjøleskapet, så kan de bli til en nydelig liten smårett eller overraskelse i matpakken dagen etter. Oppskriften er nok til 6 muffins.
Slik gjør du det
- Smør muffinsformene med litt olje.
- Form spagettirestene til små nøster og legg dem i hver sin form slik at det blir et hull i midten. Hell litt pastasaus i hvert hull.
- Visp eggene sammen med litt salt og pepper og fyll formene med eggemassen. Dryss over ost.
- Stek midt i ovnen på 180 grader i 10-12 minutter til osten er gylden.
- Kan serveres både varme, lune og kalde, gjerne med en frisk salat.
Ingredienser
Ca 300 g ferdig kokt spagetti eller annen pasta
Ca 3 ss pastasaus
3 egg
3 ss revet ost
1 ss olje