
Ostesmørbrød med karamellisert løk
Dagsgammelt brød og rester av kjøtt og ost kan bli til sprø, gylne ostesmørbrød spekket med smak og masse smeltet ost.
Slik gjør du det
- Skjær løken i tynne skiver.
- Smelt smør i en panne. Tilsett løk, sukker og balsamicoeddik. Stek løken på middels varme til løken er karamellisert.
- Smør godt med sennep på en av brødskivene.
- Legg på skiver av kjøttpålegg, så mye ost du ønsker og karamellisert løk. Topp med den andre brødskiven.
- Stek ostesmørbrødet i smør i en middels varm stekepanne. Stek på begge sider til brødet er sprøtt og gyllent, og osten er smeltet.
Ingredienser
1 løk
1 ss smør
1 ts sukker
1 ss balsamicoeddik
2 skiver brød
Valgfritt kjøttpålegg
Grov sennep
Smør til steking
Ost