Jump to main content Jump to navigation

Ostesmørbrød med karamellisert løk

Dagsgammelt brød og rester av kjøtt og ost kan bli til sprø, gylne ostesmørbrød spekket med smak og masse smeltet ost.

Slik gjør du det

  1. Skjær løken i tynne skiver.
  2. Smelt smør i en panne. Tilsett løk, sukker og balsamicoeddik. Stek løken på middels varme til løken er karamellisert.
  3. Smør godt med sennep på en av brødskivene.
  4. Legg på skiver av kjøttpålegg, så mye ost du ønsker og karamellisert løk. Topp med den andre brødskiven.
  5. Stek ostesmørbrødet i smør i en middels varm stekepanne. Stek på begge sider til brødet er sprøtt og gyllent, og osten er smeltet.

Ingredienser

1 løk

1 ss smør

1 ts sukker

1 ss balsamicoeddik

2 skiver brød

Valgfritt kjøttpålegg

Grov sennep

Smør til steking

Ost

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more