Jump to main content Jump to navigation

Pølsewrap

Pølserester kan bli til en knallgod, rask middag, og kanskje også en kjærkommen forandring til brødskiver i matpakken? Perfekt for å bruke opp tortillalefsene fra tacomiddagen også. Bruk også gjerne rester av salsa, guacamole, rømme og grønnsaker.

Slik gjør du det

  1. Skjær pølse i tynne skiver. Stek dem på middels varme sammen med margarin.
  2. Smør et lag med kremost på tortillaen/wrapen, deretter et lag med guacamole.
  3. Legg på en stripe ruccolasalat og topp det med pølseskiver. Rull wrapsen/tortillaen i sammen.

matprat.no

Ingredienser

8 stk. chilipølse i skiver/biter

8 stk. chilipølse i skiver/biter

8 stk. maistortilla /wrap

200 g kremost naturell

1 boks guacamole à 250 g

1 pk ruccula

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more