Jump to main content Jump to navigation

Saftig banankake

Ikke kast de brune bananene dine, de kan bli til SÅ mye godt! Jo brunere de er, dess mer deilig sødme gir de til en rekke oppskrifter. Prøv denne banankaken. Vi lover deg at den vil smake!

Slik gjør du det

  1. Rør smør og sukker luftig.
  2. Tilsett eggene ett og ett og ha i moste bananer. De skal være godt modne, gjerne brune. (Disse bananene gir nemlig best smak).
  3. Sikt hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og ha det i vekselvis med melk. Ikke visp røren for mye sammen etter at melet er tilsatt. Den blir da fort seig og gummiaktig.
  4. Hakk sjokoladebiter og vend inn.
  5. Stekes midt i ovnen på 180 grader i 25-45 min.

Oppskriften er fra matvett.no

Ingredienser

125 g smør/margarin

150 g sukker

250 g hvetemel

2 egg

2-3 moste overmodne bananer

2 ts vaniljesukker

1 ½ ts bakepulver

1 dl melk

Hakket sjokolade hvis du har

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more