Jump to main content Jump to navigation

Trifle med knasende kjeks

Tørre kakerester kan med litt fantasi og kjærlighet trylles om til de herligste desserter. Prøv Trifle med deilig ostekrem, friske bær og knasende sprø kjeks!

Slik gjør du det

  1. Ha bær, sukker, sitronskall, stjerneanis og kanelstang i en kjele og kok opp slik at sukkeret smelter. Avkjøl.
  2. Visp kremfløte, kremost og melis sammen til en myk og luftig krem.
  3. Knus kjeksen i mindre biter. Legg krem, kakesmuler og bær lagvis i en glasskål. Avslutt med bær.
  4. Spis med det samme.

matprat.no

Dette trenger du

400 g frosne bær

2 ss sukker

revet skall fra 1⁄2 sitron

1 stjerneanis

1 kanelstang

Ostekrem:

3 dl kremfløte

200 g kremost naturell

2 ss melis

Kjeksrester:

ca. 300 g kjeks: det kan være biscotti, krumkaker, pepperkaker, oreo eller annet du har liggende.

Slik gjør du

Ingredienser

400 g frosne bær

2 ss sukker

Revet skall fra 1⁄2 sitron

1 stjerneanis

1 kanelstang

3 dl kremfløte

200 g kremost naturell

2 ss melis

Ca. 300 g kjeks: det kan være biscotti, krumkaker, pepperkaker, oreo eller annet du har liggende

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more