Vet du at en vanlig trønderfamilie kaster 168 kg mat hvert år
Slik reduserer du matsvinnet
Her kan du finne gode råd for å redusere ditt matsvinn i hverdagen
En trønderfamilie på 4 kaster i løpet av et år:

32 kg
Kjøtt

16 kg
Brød

17 kg
Bakst

2 kg
Emballasje
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.
Aktuelt
Aktuelt
Se alle artikler
4 tips for å redusere matsvinn
Planlegg innkjøp for hele uken
Frys ned brødbakst
Skriv ned hva du har i skapet
Stol på luktesansen
4 tips for å redusere matsvinn

Ukas tips!
Lett bedervelig mat som kjøtt og fisk bør alltid lagres i den kaldeste delen av kjøleskapet. Dette er vanligvis de nederste hyllene, med mindre det er en egen skuff for slike varer.
Ukas tips!
Lett bedervelig mat som kjøtt og fisk bør alltid lagres i den kaldeste delen av kjøleskapet. Dette er vanligvis de nederste hyllene, med mindre det er en egen skuff for slike varer.
Ukas tips!
Lett bedervelig mat som kjøtt og fisk bør alltid lagres i den kaldeste delen av kjøleskapet. Dette er vanligvis de nederste hyllene, med mindre det er en egen skuff for slike varer. Du bør også oppbevare kjøtt og fisk i forseglet emballasje eller i tette beholdere for å forhindre matsmitte i kjøleskapet. Husk også å sette kjøtt og fisk raskt i kjøleskapet når du har vært i butikken.