Jump to main content Jump to navigation

Vet du at en vanlig trønderfamilie kaster 168 kg mat hvert år

En trønderfamilie på 4 kaster i løpet av et år:

32 kg

Kjøtt

16 kg

Brød

17 kg

Bakst

2 kg

Emballasje

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

4 tips for å redusere matsvinn

Planlegg innkjøp for hele uken

Frys ned brødbakst

Skriv ned hva du har i skapet

Stol på luktesansen

4 tips for å redusere matsvinn

Planlegg innkjøp for hele uken

Frys ned brødbakst

Skriv ned hva du har i skapet

Stol på luktesansen

Ukas tips!

Lett bedervelig mat som kjøtt og fisk bør alltid lagres i den kaldeste delen av kjøleskapet. Dette er vanligvis de nederste hyllene, med mindre det er en egen skuff for slike varer.

Ukas tips!

Lett bedervelig mat som kjøtt og fisk bør alltid lagres i den kaldeste delen av kjøleskapet. Dette er vanligvis de nederste hyllene, med mindre det er en egen skuff for slike varer.

Her kan man sette inn et sitat for å bryte opp teksten litt

Ukas tips!

Lett bedervelig mat som kjøtt og fisk bør alltid lagres i den kaldeste delen av kjøleskapet. Dette er vanligvis de nederste hyllene, med mindre det er en egen skuff for slike varer. Du bør også oppbevare kjøtt og fisk i forseglet emballasje eller i tette beholdere for å forhindre matsmitte i kjøleskapet. Husk også å sette kjøtt og fisk raskt i kjøleskapet når du har vært i butikken.

We are sorry, but you are using a version of Internet Explorer that is not supported on this site. The browser is no longer updated by Microsoft and may therefore pose a security risk. We recommend that you use a different browser. Welcome back!

Read more